BARTH-lijsten

In onze collectie voeren wij ook de bekende houten en aluminium wissellijsten van het kwaliteitsmerk BARTH. Deze lijsten zijn leverbaar in standaardmaten maar kunnen ook geheel op maat gemaakt worden.

Niet alleen  kritische consumenten maar ook galeries, musea en kunstenaars kiezen voor BARTH lijsten. Het geheim van de BARTH wissellijst zit in het gepatenteerde vierpuntsophangsysteem dat het gewicht van de lijst gelijkmatig verdeelt over de achterwand. Het resultaat ; de achterwand blijft volledig vlak en de lijst is eenvoudig uitgebalanceerd op te hangen. De speciale roestvrijstalen klemmen houden de afbeelding in de lijst op zijn plaats en verdelen de druk in de lijst evenredig. Het wisselen van een afbeelding is heel eenvoudig.

BARTH lijsten hebben een stijlvol en hoog afwerkingsniveau. In plaats van de standaard glasplaat uit optisch zuiver en extra vlak glas kunt u ook kiezen voor ander glas met een ontspiegelende en/of UV-werende eigenschap zoals bijvoorbeeld Tru Vue Conservation Clear glas of Artglass, een zeer fraai ontspiegeld glas.