top of page
In onderstaande slideshow ziet u enkele door ons gemaakte inlijstingen, als voorbeeld... en ter inspiratie! Kijkt u ook eens onder Prentkunst voor nog meer ingelijst werk.
Lijstenmakerij Maastricht John Tillie.jpg

Een mooi ingelijst werk is een aanwinst voor uw interieur. De juiste lijst kan uw kunstwerk optimaal tot zijn recht laten komen. In onze lijstenmakerij adviseren wij u bij het maken van de beste keuze. Wij bieden een ruim assortiment van zowel klassieke als moderne lijsten. De collectie varieert daarbij van voordelige tot meer exclusieve opties. Aan iedere inlijsting wordt de grootst mogelijke zorg besteed. Voor origineel werk op papier is conserverend inlijsten hierbij het uitgangspunt. Dit betekent dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt  van zuurvrije materialen van topkwaliteit.

Ook voor het opspannen van een schilderij op spieraam kunt u bij ons terecht.

In onderstaande slideshow ziet u wat voorbeelden van door ons gemaakte inlijstingen...als voorbeeld en ter inspiratie!

Collectie Lijsten

Naast exclusieve atelierlijsten bieden wij een mooie sortering confectielijsten aan. Ook de houten en aluminium wissellijsten van de kwaliteitsmerken BARTH en Nielsen vindt u bij ons . Deze lijsten zijn er in standaardmaten maar kunnen ook geheel naar wens op maat gemaakt worden. 

949_Group Barth frames.jpg
ArtGlass.jpg
Glas

Er zijn tegenwoordig diverse soorten glas beschikbaar waarbij de factoren anti-reflectie en UV-werendheid van belang zijn. Een zeer fraai glas, met een goede prijs/kwaliteitverhouding is Artglass. 

Passe-Partoutkarton

Behalve een esthetische functie heeft een passe-partout ook tot doel het werk te beschermen. Het zorgt er namelijke voor dat dit het glas niet raakt. Kwaliteiten zijn er van conserverend karton tot museumkarton, leverbaar in diverse kleuren.

Crecent PP karton.webp
Crescent_2.jpg
Opspannen van doek op spieraam
Soms moet een doek opnieuw opgespannen worden bijvoorbeeld nadat het vanwege transport van het originele raam is gehaald. Dit opspannen is een secuur werkje om tot een mooi strak resultaat te komen. Vaak is daarna een baklijst een fraaie afwerking van het geheel. Komt u gerust langs met het doek om de mogelijkheden te bespreken.
Spieraam_edited_edited.jpg
Opspannen doek op spieraam.JPG
bottom of page